Belijning van wandelpaden

Voor een maximale efficiëntie en veiligheid investeren veel bedrijven in de implementatie van de 5s methode. Deze methode richt zich op het structureren van de werkplek.

In vele gevallen gaat dit gepaard met het aanbrengen van specifieke belijning en wegmarkering in bedrijfshallen en op bedrijventerreinen.

5s methode: afbakenen met belijning

Concreet omvat de 5s methode het duidelijk structureren en afbakenen van veilige wandelpaden, rijbanen voor heftrucks, vluchtwegen, nooddeuren, laad- en loszones, pallet- en containerlocaties, verboden zones, oversteekpunten,…

Volgens de 5s methode vereist een goed georganiseerde werkplek een strikte structuur en opdeling, waarbij elk bedrijfsproces zijn eigen plaats en ruimte heeft.

Voor elk bedrijf vereist de 5s methode maatwerk. Binnen dit verhaal zijn wij de geschikte partner voor de uitvoering van alle nodige belijning en wegmarkering op de vloeren binnen én buiten.

Markering als leidraad

De 5S methode vraagt om een nauwgezette implementatie van het ontwerpplan. De belijning en markeringen die voortkomen uit de toepassing van de 5S methode moeten te allen tijde nauwkeurig en perfect uitgevoerd zijn, tot in de kleinste details.

Deze markeringen fungeren als gids voor zowel uw eigen medewerkers, bezoekers als leveranciers, en bieden duidelijkheid in tal van activiteiten, processen en verplaatsingen. Ze dragen bij aan een gestroomlijnde en veilige werkomgeving, wat essentieel is voor de efficiëntie en het succes van uw bedrijf. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij het implementeren van de 5S methode en het creëren van een goed georganiseerde en gestructureerde werkplek.