Belijning van wandelpaden

Voor een maximale efficiëntie en veiligheid investeren veel bedrijven in de implementatie van de 5s methode. Deze methode richt zich op het structureren van de werkplek.

In vele gevallen gaat dit gepaard met het aanbrengen van specifieke belijning en wegmarkering in bedrijfshallen en op bedrijventerreinen.

5s methode: afbakenen met belijning

Concreet omvat de 5s methode het duidelijk structureren en afbakenen van veilige wandelpaden, rijbanen voor heftrucks, vluchtwegen, nooddeuren, laad- en loszones, pallet- en containerlocaties, verboden zones, oversteekpunten,…

Volgens de 5s methode vereist een goed georganiseerde werkplek een strikte structuur en opdeling, waarbij elk bedrijfsproces zijn eigen plaats en ruimte heeft.

Voor elk bedrijf vereist de 5s methode maatwerk. Binnen dit verhaal zijn wij de geschikte partner voor de uitvoering van alle nodige belijning en wegmarkering op de vloeren binnen én buiten.

Markering als leidraad

De 5s methode vereist een zeer strikte uitvoering van het aangeleverde ontwerpplan. De belijning en afbakeningen die volgen uit de toepassing van de 5s methode, moeten er op elk moment piekfijn uitzien en kloppen tot in de kleinste details.

Deze markering vormt zowel voor eigen medewerkers, bezoekers als leveranciers de leidraad voor heel wat acties, processen en verplaatsingen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!