Belijnen van sportterreinen binnen en buiten

Het correct belijnen en markeren van sportterreinen vormt een belangrijke pijler binnen Alfa Line. Wij hebben alle vereiste kennis in huis om op vrijwel iedere ondergrond in sporthallen of op verharde buitenterreinen de correcte belijning aan te brengen voor uiteenlopende sporten.

Belijning van sporthallen en sportterreinen in openlucht

In sporthallen spreken we over het belijnen of herbelijnen van parketvloeren, zwevende sportvloeren, ondergronden in kunststof,…

Voor buitenterreinen gaat het meestal om asfalt, beton of een verharding met klinkers.

Belijning van verschillende sporten op één terrein

Ook de combinatie van verschillende sporten op één terrein behoort tot de opties. In dat geval werken we met verschillende kleuren voor elke sportdiscipline.

Wij werken steeds stipt volgens de officiële afmetingen en belijningsrichtlijnen van de sportfederaties, zodat uw sportterrein gegarandeerd voldoet aan de geldende competitienormen. Schakel ons in voor het belijnen en afbakenen van:

  • Basketbalvelden
  • Volleybalvelden
  • Badmintonvelden
  • Tennisbanen
  • Zaalvoetbalvelden
  • Hockeyvelden

Ook voor het herbelijnen van een bestaand sportterrein kan u snel en flexibel op onze dienstverlening rekenen. Wanneer nodig verwijderen we de bestaande oude belijning. Ook de eventuele voorbehandeling van de ondergrond voeren we uit in eigen beheer.

Welke verfsoort voor belijning sportterreinen?

Afhankelijk van de specifieke situatie en ondergrond adviseren wij het juiste verftype. Voor buitenterreinen werken we meestal met de traditionele wegenverf.

Binnenterreinen voeren we meestal uit met een twee componentenverf, zoals epoxy. Bij epoxy mag u rekenen op een langere levensduur.

Bekijk ook eens onze andere mogelijkheden binnen wegmarkeringen en belijning.