Afbakening van spiegelafstelplaats

Dodehoekongevallen blijven in het verkeer één van de grootste gevaren voor fietsers. Met een spiegelafstelplaats neemt u als bedrijf ten volle uw verantwoordelijkheid. Steeds meer transportbedrijven gaan over tot het laten afbakenen en belijnen van een spiegelafstelplaats.

De spiegelafstelplaats geeft uw chauffeurs de kans om hun spiegels voor vertrek correct af te stellen zodat ze verzekerd zijn van een maximale zichtbaarheid op de fietsers die zich voor en naast de vrachtwagen bevinden.

Afmetingen en vormen spiegelafstelplaats

Vanuit Alfa Line weten we perfect aan welke afmetingen en vormen een spiegelafstelplaats moet voldoen, zodat we hiervoor de juiste belijning en wegmarkering kunnen aanbrengen op uw bedrijfsterrein. Eén telefoontje en één van onze spuitploegen komt op korte termijn langs om een volledige spiegelafstelplaats te belijnen.

Voor uw chauffeurs neemt het slechts enkele ogenblikken in beslag om bij hun dagelijks vertrek de correcte afstelling van hun spiegels te controleren.

‘Spiegelafstelplaats’ verkleint gevaren dode hoek

ARENDONK – Voordat de chauffeurs van Tanktransport Peeters in Arendonk op de baan gaan, parkeren ze hun vrachtwagen eerst op een eigen ‘spiegelafstelplaats’ om zo de gevaren van de befaamde dode hoek te verkleinen.

Lees meer →

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!