Belijning en wegmarkering op bedrijventerreinen

Voor een veilige en vlotte verkeerscirculatie, voorzien wij uw volledige bedrijventerrein van de gewenste belijning en wegmarkering. Elke harde ondergrond is mogelijk: asfalt, klinkers, beton,…. Voor buitenterreinen werken wij meestal met de gekende wegenverf of thermoplast.

Naast de belijning van de parking verzorgen wij een volledige wegmarkering volgens de wettelijke verkeersnormen. Wij gebruiken de officiële symbolen voor het aanduiden van:

  • Afslagstroken
  • Rijrichtingen
  • Stopstrepen
  • Haaientanden voor het verlenen van voorrang
  • Etc.

Hoe helpt Alfa Line bij verkeerscirculatie

Ook het afbakenen en belijnen van wandelpaden voor voetgangers met de nodige afscheiding van de rijbanen voor auto- en vrachtverkeer behoort tot de talrijke opties.

Wij voeren stipt het uitgewerkte ontwerpplan uit of bespreken ter plaatse met u een voorstel. Na uw goedkeuring gaan wij meteen verder met de definitieve belijning en wegmarkering.

Verkeerscirculatie binnen nodig?

Het aanbrengen van belijning en wegmarkering kan uiteraard ook van toepassing zijn in overdekte situaties of in bedrijfshallen. In die situatie kijken we naar aangepaste verfsoorten, waaronder epoxy of PU.

Het aanbrengen van belijning en wegmarkering binnen uw bedrijfshal draagt bij aan een veilige en efficiënte werkomgeving, waar medewerkers en bezoekers duidelijk kunnen navigeren. Bij Alfa Line zijn we klaar om uw specifieke behoeften te begrijpen en oplossingen te bieden die de verkeerscirculatie binnen verbeteren, zodat uw bedrijf soepel kan blijven functioneren. Samen werken we aan het creëren van een georganiseerde en veilige werkomgeving.