• Parkings

Belijning van parkings

Het aanbrengen van wegmarkering en belijning voor het indelen van een parking behoort tot onze specialiteiten. Dat geldt zowel voor buitenparkings als voor ondergrondse of overdekte parkeergarages in heel België en Nederland.

Naast een volledig nieuwe wegmarkering en belijning van parkings, kunt u ons ook steeds inschakelen voor een herbelijning van de bestaande markering.

Belijning parking

Wegmarkering en belijning parking voor optimaal parkeerrendement

Wij voeren de afbakeningen en belijning van de parkeervakken stipt uit volgens het aangeleverde plan. Wanneer er geen gedetailleerd ontwerpplan beschikbaar is, dan geven wij vanuit onze vakkennis en ervaring graag advies voor een optimaal parkeerrendement van de beschikbare oppervlakte.

Wij zorgen voor de volledige wegmarkering en belijning van de parking, inclusief het afbakenen en belijnen van de traditionele parkeervakken, het arceren van verboden parkeerzones, het belijnen van de rijstroken en aanduiden van rijrichtingen.

Afbakenen voorbehouden parkeerplaatsen

Verder beschikken wij over heel wat mogelijkheden om voorbehouden parkeerplaatsen voor mindervaliden, elektrische voertuigen of jonge gezinnen extra te laten opvallen. Zo werken we in deze gevallen niet alleen met aangepaste afmetingen en de gekende pictogrammen, maar kunnen we het volledige parkeervak volledig inkleuren in respectievelijk blauw, groen of roze.

Wegenverf of andere verfsoort?

Voor elke soort ondergrond werken wij met de aangepaste verf. Voor buitentoepassingen gebruiken wij meestal wegenverf of thermoplast. Voor ondergrondse en overdekte parkeergarages is epoxy uitermate geschikt. In specifieke situaties zijn ook andere verfsoorten mogelijk (zie onderaan).

Voorbehandeling in eigen beheer

Bij gepolierde, gladde of oude beton is een voorbehandeling door middel van kogelstralen meestal aangewezen. Op die manier verzekeren we de ondergrond van de noodzakelijke hechtingskwaliteit.

Ook deze voorbereidende werken voeren we uit met eigen medewerkers en machines. Zo verzekeren we een vlotte en snelle realisatie.

Buiten:

Binnen:

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.