Wegenverf

Waarom wegenverf voor wegmarkering en belijning?

Wegenverf is de meest gebruikte verfsoort voor het aanbrengen van wegmarkering en belijning op buitenterreinen.

Wegenverf kan probleemloos toegepast worden op een brede variëteit aan harde ondergronden, zoals beton, asfalt en klinkers. Het is een uiterst flexibel product dat toelaat om snel en correct alle mogelijke lijnen, vormen en vlakken te spuiten.

Voor antislip of extra zichtbaarheid bij duisternis brengen we op de belijning of wegmarkering glasparels aan.

Korte droogtijd van wegenverf

Een groot voordeel van traditionele wegenverf is de uiterst korte droogtijd. Al na een twintigtal minuten is pas aangebrachte wegenverf probleemloos overrijdbaar.

Sterke hechting van wegenverf

Vooral bij asfalt is de hechting van traditionele wegenverf bijzonder goed. Bij gladde of verouderde beton is meestal een voorbehandeling vereist voor een optimale hechting. Dit gebeurt via het kogelstralen.

Sterke prijs/kwaliteitsverhouding

Wegenverf blinkt vooral uit in een sterke prijs/kwaliteitsverhouding. Voor een scherpe prijs bent u verzekerd van een aanzienlijke levensduur. Het herbelijnen of opfrissen van een wegmarkering met wegenverf vormt bovendien geen enkel probleem.

Wegenverf in verschillende kleuren

Wegenverf kan aangebracht worden in verschillende kleuren. Ook het creëren van kleurvakken is perfect mogelijk, wat bijvoorbeeld handig is voor het extra markeren van voorbehouden parkeerplaatsen voor gehandicapten (blauw), elektrische auto’s (groen) of jonge gezinnen (roze).

Grote ervaring in wegenverf

Al onze spuitteams beschikken over een grote ervaring in het correct aanbrengen van wegenverf. Voor buitentoepassingen moet het droog weer zijn.

Droogtijd

20 á 30 minuten

Filmdikte

500 micron

Min. applicatie temperatuur

5°C

Voorbereiding

Stof, droog en vetvrij maken

Betonondergrond

Opruwen

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!