• Wegmarkering voor bedrijven én sportclubs

Alfa Line specialiseerde zich als eerste bedrijf in België volledig in het aanbrengen van wegmarkeringen en belijning voor ondernemingen en sportclubs. Wij beschikken over verschillende spuitteams die in het hele land dagelijks aan de slag gaan.

Onze teams brengen de meest uiteenlopende projecten voor wegmarkering of belijning tot een goed einde. Ook de eventuele voorbehandeling van de ondergrond voeren we steeds uit in eigen beheer.

Dankzij onze jarenlange ervaring en schaalgrootte zijn wij de vaste partner voor belijning en wegmarkering van talrijke retail ketens, aannemersbedrijven en projectontwikkelaars die in het hele land actief zijn. Op eenvoudige aanvraag bezorgen we graag enkele referenties van tevreden klanten.

Waarom wegmarkering en belijning voor bedrijven?

De oprichters van Alfa Line stelden vast dat er geen professioneel uitgebouwde wegmarkeringbedrijven bestonden die zich exclusief richten op spuitopdrachten voor bedrijven, retailketens, projectontwikkelaars en sportclubs. Om deze lacune op te vullen, richtten zij met Alfa Line in 2006 een eigen wegmarkeringbedrijf op dat zich volledig zou richten op deze nichemarkt.

Flexibiliteit – bijvoorbeeld uitvoering op zaterdag – én korte uitvoeringstermijnen zijn naast een vakkundige uitvoering de belangrijkste eisen binnen dit marktsegment. Daarnaast investeert Alfa Line veel tijd in het juiste advies inzake keuze van wegenverf of andere verfsoorten.

De spuitteams van Alfa Line voeren de wegmarkering en belijning strikt uit volgens de gemaakte afspraken.

Welke soorten van wegmarkering én belijning?

Onze mogelijkheden voor het aanbrengen van wegmarkering en belijning zijn zo goed als eindeloos. Zowel opdrachten binnen (bedrijfs- en sporthallen en ondergrondse parkings) als buiten (parkings en bedrijventerreinen) behoren tot onze mogelijkheden.

Parkings en bedrijventerreinen

Op parkings en bedrijventerreinen plaatsen wij de belijning voor zebrapaden, afbakening van rijstroken en wandelpaden, parkeervakken en voorbehouden parkeerplaatsen voor gehandicapten, elektronische voertuigen en/of jonge gezinnen.

Belijning volgens de 5s methode

Binnenopdrachten omvatten het aanbrengen van belijning voor palletlocaties, verboden zones, laad- en losruimtes, wandel- en heftruckpaden,… binnen de 5s methode.

Belijning van sportterreinen

Voor sportterreinen in sporthallen of op buitenterreinen volgen wij de officiële richtlijnen voor het belijnen van basketbal, volleybal, badminton, zaalvoetbal, hockey, tennis, handbal,….

Bestaande wegmarkering of belijning vernieuwen?

Naast het aanbrengen van nieuwe markering of belijning zijn wij voor vele projectontwikkelaars, retailketens, bedrijven en sportclubs de vaste partner voor het vernieuwen van de bestaande belijning of wegmarkering.

Wij werken daarbij op afroep of volgens een afgesproken uitvoeringsfrequentie binnen een onderhoudscontract.

Veiligheidscertificaat VCA*

Wij brengen niet alleen veiligheidsbelijning aan, ook binnen onze eigen bedrijfsrangen besteden we bijzonder veel aandacht aan veilig werken. Wij beschikken als aannemersbedrijf over een VCA*-certificaat waardoor we mogen werken voor veiligheidsgevoelige bedrijven in de petrochemie, farmaceutische sector,….

Onze spuitteams staan onder coördinatie van een projectleider. Naast een proactieve communicatie met de opdrachtgever staat deze borg voor een technisch correcte én veilige uitvoering.

Conform onze veiligheidscertificatie investeren wij permanent in veiligheidstrainingen, onze interne veiligheidscultuur en toolboxmeetings. Zo sluiten we eventuele veiligheidsrisico’s maximaal uit.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!